Om mig

Jag är en bokbloggare, nörd och bibliofil. Jag har en väldigt bred boksmak; Jag gillar både Science Fiktion och Fantasy. På senare tid har jag till och med börjat läsa en del skräck.

När jag inte bloggar läser jag.

För övrigt är jag aktiv i Malmöfandom.

Vill du komma i kontakt med mig, tex för recensionsex, så är det lättaste sättet att lägga en kommentar här nedan så får jag din e-post adress

6 comments

 1. Vill du recensera Att dö väl som är en actionfylld science fiction e-novell av Eva Holmquist och Oskar Källner?
  Låt oss döda dig!

  Den uppmaningen möttes deltagarna i Steampunkfestivalen sommaren 2014 av. De som hittade på de två mest fantasifulla dödssätten skulle få bli dödade just så, i en science fiction-novell som skulle skrivas av Eva Holmquist och Oskar Källner. Detta är resultatet.

  Mänskligheten står inför utrotning. Grendlarna, en ras av ostoppbara krigsmaskiner, förtär värld efter värld. Hanna, en ung djurtämjare, och Alina, en av kolonialmaktens främsta exobiologer, kastas rakt in i ett uppdrag som kommer att avgöra hela mänsklighetens framtid.

  Är du intresserad av att recensera e-novellen så maila till info@ordspiran.se
  Med vänliga hälsningar
  Eva

 2. Hejsan! Är du intresserad av att recensera en fantasybok på svenska? Min första bok i serien om Azoria, Azoria – Rubinprinsessans återkomst, kom ut i november på eget förlag och skulle gärna vilja att den syns på bra bokbloggar. Om du är intresserad hör gärna av dig. miramir-verlag@gmx.ch

  Mvh
  Kristina Suomela

 3. Hej Simon! Får jag ge dig ett boktips till din blogg?

  I mars har min romantrilogi DARC AGES utkommit på svenska, med titeln ”Darc Ages – De mörka tidevarven” (se förlagets pressrelease på http://www.welaforlag.se/#darc).

  Webbsajten Catahya gav betyget 4 av 5 till första delen av trilogin:
  http://catahya.net/litteratur/uppvaknandet/

  ”Darc Ages – De mörka tidevarven” är på ytan en fartfylld ”space opera” i en fantastisk framtidsvärld, men under ytan finns satir, skräck och allvar. Alla böckerna i trilogin är rikligt illustrerade, och vänder sig till tonåringar och vuxna.

  E-bokversionen finns redan på biblioteken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *